Tlf: (555) 343 456 7891

Facts

Year: 2014

Client: Private

Location: Oslo

About

The house is located on a relatively small site in Oslo and is developed for a family of five. The project is a typical garden development where the existing house within the past few years has been restored by the brother of the owner.

The neighbourhood of Tåsen is characterized by separate wooden houses from the 1930s. With Villa WOT we wanted to create a contrast to the existing environment.

The project is a compact block of stone with precise cutouts that provide varied natural lighting and different experiences throughout the house. The choice of material emphasizes the massive expression and the brickwork is set with particularly narrow joints.

For more information, see article in D2 28.11.14 / NSW Facebook

© Copyright - NSW